Beszámoló a kerületi újságban

Önkormányzati képviselőként alkalmam nyílt megismerni az önkormányzat működését, szabályzatait. Minden erőmmel és tudásommal azon vagyok, hogy ennek a feladatnak maximálisan megfeleljek. Lehetőségemhez képest minden meghívásnak örömmel eleget teszek, igyekszem az összes bizottsági, és minden egyéb ülésén ott lenni. Az Önök véleményét mindig szem előtt tartva végzem a munkám, a kérdéseimmel, észrevételeimmel, hozzászólásaimmal, és javaslataimmal az Önök érdekeit igyekszem képviselni. Következetesen kiálltam a földterület és ingatlanok megtartása mellett, ezek eladását nem támogattam. A kerületiek lakáshoz jutása is sarkalatos kérdés, ezért támogatom az új bérlakások építését. A szociális támogatások megszavazása, valamint az időskorúak és rászorultak segítése nagyon fontos számomra, így minden ilyen jellegű előterjesztést támogatok. A biztonságos, kényelmes, szép környezet mindenki számára fontos, a lakóterületünk fejlesztésére irányuló törekvések számomra iránymutatóak. A közbiztonság létkérdésünk, akár ez az iskola vagy a rendőrség fejlesztése, illetve a rendőrség és a polgárőrség támogatásaként valósul meg.

Számomra fontos a kerületünkben az állandó jelenlét itt élőként, igazi lokálpatriótaként. Elérhető vagyok heti szinten fogadó óra keretében az alapszervezet irodájában, vagy akár az utcán standolás közben. A jövőben is különösen fontosnak tartom az önkormányzati vagyon és földterületek megtartását! Minden olyan előterjesztést támogattam és a jövőben is támogatni fogok, melyben az emberek anyagi terheit csökkentik, és ami a megélhetésük könnyebbé tételét szolgálja.  Eddig is különös figyelmet fordítottam a közös munkára, ez után is mindenkit arra biztatok, hogy vegyen részt a bizottsági, és a testületi üléseken. Úgy gondolom, hogy a politika messze került az emberektől, ezt szeretném a közös munkával közelebb hozni. "Mert itt nem az a kérdés, hogy ki vesse el a jó s a hasznos magot, hanem, hogy el legyen vetve." (gr. Széchenyi István)” Bízom abban, hogy véleményét, észrevételét megosztva közösen tudunk tenni kerületünkért.